Nyårskrönika i bilder 2012

publicerat i Allmänt;
Året 2012 var ett fantastiskt år, många nya uplevelser, erfarenheter, skratt, tårar, känslor och kärlek ett underbart år med många guldkorn. Här kommer ett urval av året i bilder!
halva året var jag föräldraledig och hade hur mycket kvalitetstid med mina ungar som helst, helt underbart. Vi gjorde ,massa skoj tillsammans. Bland annat var vi på öppna förskolan. Visst finns den äkta syskonkärleken =) underbara kladdiga ungar!
Rick åkte å en rejäl vintersjuka, hög feber och ont i kroppen jag och ungarna flydde huset, det blev plikta och naturhistoriska. Kämpigt för lillkillen som inte kunde gå, men men det var nog bara jag som tyckte det, han kröp nöjd runt på det skitna golvet på naturhistoriska =)
Året innehöll även en fantastisk fotopromenad å Orust med finaste Malin, många underbara bilder blev det, ovan är ett litet urval =)
Det blev ett par turer till Emaus i Uddevalla, med fina vänner! Jag tror dock att Ebba tjatade hål i öronen på de som red när hon vandrade fram och tillbaka ledande på hästarna =) goa unge, tror hon red en gång sedan ledde hon hela tiden!
Theo övade på att gå... det var nog mamma som oroade sig för att han inte skulle gå innan förskolan började. Och det gjorde han inte heller =) men när inskolningen var klar så gick han!!
Några turer till Tjörn och till mina svärföräldrar och barnens farmor och farfar, tack snälla för allt! För all hjälp när jag fick träna och allt annat!! Ni är underbara <3
Det blev en del klippningar, Theo har världens bästa gudfar som alltid ställer upp och även finaste Malin <3 älskar er. Coola killen i nya frisyren, han skällde mindre då =)
Det börjar bli vår, underbart många fina kvällar och mysiga promenader och en och annan glass såklart! Ungarna fick en lekstuga... hmm problemet var bara hur vi skulle få den till baksidan men som sagt problem är till för att lösas och det gjorde vi. Det var rena cirkusen på västra söbacken den kvällen =)
Massa mys och utomhuslek, älskade verkligen att vara hemma med mina goa ungar! och mannen oxå så klart!
Många underbara middagar med fina vänner under 2012. Ebba myser med sin favvo vovve <3 det är sann kärlek det!!! I år föddes även en liten sessa, en Lilly välkommen välkommen!! (måste fråga föräldrarna om jag får lägga ut bild, så den kanske kommer) 2012 var ett bra fest år eftersom det var väldigt många som fyllde 30 inklusive jag själv =) Första festen var en överraskning för en av mina äldsta vänner Victor!!
En super trevlig helg och fest! Sedan var det påsk och den firade vi tillsammand med familjen Axelson, underbart som alltid!
Det blev spa som avkopling under 2012 både med ungarna och med fina vänner!!
Stenungsbaden med ungarna, med mamma och med fina vänner, det var Sjögården med finaste Erika och Halmstad med tjejerna mer fest =) vi firade Alex som fyllde 30!
en härlig fest som genererade i en mycket bakfull man =)
min älskade tjej börjar bli stor
Det börjar bli varmt och den lilla plaskpoolen åkte fram =) våren var underbar många fina minnen, mycket skratt och fina vänner Det blev en sista minutenresa med ungarna och världens finast Malin, tack finaste för denna veckan så underbart!!!
Tack älskade vän för en underbar resa det får bli en repris 2013 med alla!!! Tiden bara flög iväg, massa roligt under våren, men jag måste även säga att den där klumpen i magen som påminde mig om att snart skall du börja jobba blev större och större... men men det blev dags för midsommar,på Tylösands camping med ett fint gäng! en underbar helg med en fantastisk kväll på stranden!!! tack snälla det var ett minne jag kommer bära med mig resten av livet!
En trevlig midsommar lever man länge på!!
Fler turer till Orus, Malin och Patric samt en sväng till Lyr till Eja-Stina med halva Söbacke gänget!!
En underbar tripp till mitt älskade Käringön med våra älskade vänner Erika och Daniel! en underbar dag, detta måste vi göra om nästa år hjärtat!! <3 samt vår tjejtripp!! Det bar av till huvudstaden, vi fick bo hos älskade Henke och Emilie, tack snälla!! Det blev Junibacken, Skansen, Skansen akvariet, Eriksdalsbadet, Nacka och middag hos Annika och Sebbe, Gröna och massa massa promenader och en del affärer!! En härlig semester!!
Hem och det var dags för vår egna 30 års fest! underbart trevligt och vi fick en helt egen låt: Husvagnslåten!!! Tack till alla som förgyllde vår fest
sommar bjöd på mycket det blev en tripp till västervik och lysningsbadet där vi campade med familjen Lagergreen och Grundén/Mattsson en härlig tripp!
Sedan kom hösten och allt med det, jobb, förskola och skola samt en stor köksrenovering det hände mycket för vår familj under denna tiden. Många skratt och tårar men allt blev bra väldigt bra!! Vi tog en paus och åkte till ALV mysigt och så lite folk! en toppen helg!!
Tjejhelg i Halmstad mys!!
Facklig utbildning jobb jobb jobb
121212 och mamma och Clacke gifte sig äntligen!! Älskar er så!! <3
Lena å Rondo =) med Chrille, Malin och Anna tack för en underbar kväll, det måste vi göra om snart!!!
Jul i år med fina vänner och älskade familj, och världens bästa tomte!!!! pepparkaksbak med familjen Axelson, underbart som alltid!! huset gick dock sådär och sockret var varmt men lika glada var vi för det!!
Granen var den fulaste å länge men gav många skratt!!!
Första discot!
Ny hall =) pip såklart!!
Jul på Liseberg i lite regn =)
Tack alla för ett underbart 2012, detta var ett litet urval men en hel del bilder =) nu hoppas vi på ett än bättre 2013 eller hur??!!! Mycket kärlek önskas alla!! tack!!